Vader Ulco

Ulco is sinds 1985 werkzaam bij TVM verzekeringen, waar hij diverse functies heeft vervuld binnen acceptatie, productontwikkeling, marktontwikkeling en projectmanagement.

Hobby’s heeft hij ook: hij puzzelt graag, vind de vakanties in met de caravan (ons “sleepkasteel”: de BIOD) telkens een hoogtepunt, doet veel zelf in het huis en gebruikt lange donkere avonden voor onderzoek naar de stamboom van zijn familie. Hij was een “eersteling” op het internet en maakt al sinds 1998 kleine sites, meestal gewoon voor eigen gebruik. De computer is daardoor helemaal ingeburgerd.

Zijn eerste computer was een COMX35 (we hebben er nog een paar werkend in huis) waar de eerste programmeerpogingen op werden gedaan. Later volgende er meer en al snel lag er een netwerk. Eerst (voor de kenners) in coax, intussen cat5e.

Fotografie kreeg Ulco van huis uit mee, zijn moeder was een fervent fotografe met een eigen doka. Ook dat ontwikkelde. Uiteraard had ook Ulco een eigen doka, zelfs kleurenfoto’s drukten we zelf af… nu staat dat allemaal op zolder en zijn we overgegaan op fotoprinters.

Deze hele site is eigenlijk een overzicht van wat er zoal gebeurt.