26-11-03

En wederom een berichtje,

Ik ben weer een paar dagen verder, de telefoon heeft de hele week gestoord, dus heb niet zoveel kunnen doen. Internet deed het al helemaal niet vandaar dat het zo lang heeft geduurd we voor er een nieuw stukje was. Vanavond wat nieuwe fotoís geupload dus nu komt het weer helemaal goed.

Ik ben eergisteren voor het eerst naar het strand geweest en dat is echt goed te genieten. Het strand hier ligt in een "State park", een natuurgebied dus. Hier zitten allerlei voor ons exotische dieren zoals : een soort Flamingoís (weet het niet precies zijn iets kleiner), Pelikanen, wasberen en schildpadden. Dit is natuurlijk erg leuk om te zien. Maar ook het bordje: Caution sharks sighted, bij de ingang is iets heel raars om te zien.

Het strand zelf is ook niet verkeerd, met golven van ongeveer 1,5 tot 2 meter. Dit heb ik nog niet eerder zo hoog gezien dus daar heb ik me prima mee vermaakt. Fort Pierce staat zelfs bekend om zijn goede golven om op te surfen. Er zijn dus ook veel surfers J en naar zoín surfer kijken is goed vermaak want meestal vallen ze.

Mijn modelvliegtuigje is ook binnen en schiet al aardig op. Ik wacht nog op een snelheidsregelaar en een andere accu. Verder moet ik nog wat stickertjes plakken enzÖ Morgen is het hier Thanksgiving dus hebben we een dagje vrij en kan ik hem mooi afmaken.

Qua vliegen is er niet zo heel veel gebeurd. Heb vandaag mín achtste beurtje gevlogen. D12 is solo als alles goed gaat ben ik over 4 lessen solo. Ik begin te merken dat ik het nu wat beter onder de knie krijg, landen gaat al een stuk beter dus wie weet wordt het nog wat.

Zometeen gaan we met zín allen in West Palm Beach kijken wat hier op ongeveer een uurtje rijden vandaan ligt. Ik ben benieuwd.

Arjan


Terug