21-11-03

Daar was ik weer,

 

We zijn een weekendje verder en de tijd begint nu eindelijk wat harder weg te tikken. De auto is gekocht dus vervoer is geen probleem meer. Het rijden in de auto is echt een feest, automaat in D en gassen maar. De auto weegt 1600 kilo dus echt hard gaat het nog niet, maar zoín bak is toch wel weer wat anders dan een sunny.

 

Mijn weekend is weer voorbij en vandaag heb ik wederom het luchtruim mogen kiezen. Het gaat nu toch elke keer wat beter en daar ben ik vanzelfsprekend wel blij mee. Vandaag touch&goís en dus ook landingen geoefend. Morgen moet ik met een andere instructeur vliegen, dus ben benieuwd hoe dat gaat.

 

Om mezelf te vermaken heb ik vandaag een modelvliegtuigje gekocht. Een A-10 thunderbolt (fotoís komen nog) met 2 elektromotoren. Kwam erachter dat hier in de buurt een alleraardigst modelbouwwinkeltje zat. De verkoper en waarschijnlijk ook eigenaar van dik in de 60 was zoals alle modelbouwers alleraardigst en geinteresseerd over hoe het er in europa aan toegaat.

 

De club waarbij hij vliegt heeft zoín 200 leden en 3 velden. Keus genoeg dus. Alleen kan ik hem dinsdag pas ophalen. Dit omdat ik na 11 dagen de limiet op mín creditcard heb bereikt J. Dus moet ff bij een pinautomaat met mín gewone pas geld halen en dan is die goede man dus het hele weekend + maandag dicht. Maar kan ik mooi op mín vrije woens- en donderdag het vliegtuigje in elkaar zetten.

 

We eten nu elke avond samen met alle 11 uit onze klas. Dit is reuze gezellig en handig, omdat er bijna altijd wel mensen zijn die niet ís middags hoeven te vliegen en dientengevolge dan kunnen gaan koken. Soms loopt alles nog wel is uit en kan het dus voorkomen dat je dus pas om 9 uur ís avonds gaat eten. Vaak wordt er wel een rondje of wat gekaart voor het eten, zo houden we onszelf bezig.

 

Nou begin ik om kwart voor tien ís avonds aardig in slaap te vallen.Dus breien we er een eind aan

 

Ik wens iedereen prettig weekend, and much fun.

 
Terug