6-1-04

Hallo Allemaal,

Bij deze wil ik iedereen nog een gelukkig nieuwjaar en gezond 2004 toewensen. Nieuwjaar was zeer geslaagd. Ondanks dat ik Marlies die dag ervoor weer op het vliegveld had gezet was het een leuke avond. Ik ben met 4 andere jongens naar West Palm beach geweest. Het was er gezellig druk en alles was nog eens extra versierd. In de discotheek hadden ze een groot scherm met beelden vanaf Times Square in New York. Er werd gezellig gefeest en natuurlijk op het "moment supreme" afgeteld.

Het weer was afgelopen week echt prima, dus hebben weer een beetje bij kunnen bruinen in de zon. Het zwembad hier was al behoorlijk afgekoeld, maar met het warme weer konden we dan toch weer een keer gaan zwemmen. Op het strand zijn hier volgens mij altijd mensen. Er liggen in ieder geval altijd wel een paar surfers te dobberen. Er was de laatste tijd een "kwallen-alarm", maar daar heb ik nog weinig van gemerkt, toen ik met Marlies bij Jupiter op het strand was waren er wel aardig wat kwallen, tot Ft. Pierce zijn ze blijkbaar nog niet gekomen.

Het vliegen gaat nu weer zijn gangetje. Ik heb het druk met plannen, vliegen en leren. Overmorgen heb ik weer een check dus er moet weer hard gestudeerd worden. Na die check ga je 4 uurs solo’s maken, en dan kan je dus echt een mooi eind weg. Vandaag zou ik solo naar Titusville. Dit veld ligt tegen Cape canaveral aan en je kan daar mooi de hele lanceersite zien liggen. Het weer werkte echter niet echt mee dus halverwege kon ik weer omkeren.

De tweede groep van onze klas is gister ook aangekomen dus we zijn eindelijk compleet. Gisteravond hebben we een soort welkomstfeestje georganiseerd waarbij je gaat eten met iedereen. Er was chinees geregeld dus het was een soort lopend buffet. Erg lekker J . Nu kunnen we dus met die jongens weer naar auto’s e.d. gaan kijken, dat is altijd leuk.

Tot zover weer de States…..

Arjan


Terug