Ft. Pierce, 13 april 2004

Hallo Allemaal,

Voordat ik weg ben toch nog een stukje van mijzelf :).

Er is weer teveel gebeurd om allemaal op te gaan noemen. Zo dramatisch was februari qua vliegen, zoveel beter was maart. Vanaf 15 maart was er eindelijk ruimte genoeg. Ik heb nu in 3 weken tijd 17x gevlogen. Dat is bijna een record denk ik. Het gaat nu dus behoorlijk snel.

Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk wel weten zijn eind maart mijn ouders een weekje langs geweest. Ondanks het vele vliegen heb ik ze zoveel mogelijk gezien. Gelukkig hebben ze zich ook op de dagen dat ik moest vliegen uitstekend weten te vermaken, getuige de vele foto's die er geproduceerd zijn :-).

Vandaag vlieg ik mijn D39 IFR, dat is de voorlaatste IFR vlucht. Als ik het haal moet ik waarschijnlijk morgen mijn eindcheck vliegen en dan is er weer een fase afgesloten. Daarna moet je nog 8 vluchtjes CPL doen en dan mag je toch echt naar huis.

Nu is het toch wel weer even bikkelen, er moet veel geleerd en gepland worden. Het houd je van de straat zullen we maar zeggen.

Het weer werkt niet echt mee de laatste dagen. Na een paar hele warme dagen (30+) hebben we nu de daaruit ontstane onweersbuien te pakken. Daar valt ook een behoorlijke hoeveelheid water uit dus met de vochtigheid zit het hier ook wel goed. Dat is vooral erg lekker als je dan in een vliegtuig zonder airco zit. Zweten dus. Hopelijk wordt het de komende 2 week weer wat beter aangezien CPL weer gewoon VFR vliegen is.

Als alles goed gaat zit ik over 2,5 week weer in Nederland. Iets om naar uit te kijken. Toch wel raar om straks weer naar Nederland te komen en dan een vliegtuig te kunnen besturen. Hopelijk gaat alles goed en zie ik iedereen weer over enkele weekjes.....

Groetjes

Arjan


Terug