3-12-03

Hallo iedereen,

Het is eindelijk zover, morgen mag ik (als het weer goed is), solo gaan vliegen. Vandaag heb ik een check gehad. Dit houdt in dat je een soort examenvluchtje vliegt met een andere instructeur om te kijken of je goed genoeg vliegt om solo te mogen gaan. Het ging vandaag erg goed ondanks een vrij straffe wind. Die wind is hier soms echt een probleem. De hemel is lichtbewolkt of blauw, wat op prima vliegweer zou duiden, de wind gooit echter roet in het eten. De laatste dagen halen we windkracht 6 denk ik wel en dat is toch voor die toestellen hier wel fors als je dat als crosswind hebt.

We zijn op Thanksgiving eve uitgeweest in West Palm Beach. West Palm is een wat meer high society stad en daar heb je dus wat meer uitgaansgelegenheden. We zijn naar de favoriete KLS gelegenheid geweest, de Monkeyclub (whatís in a name). Waren echter zeer weinig apen te bekennen dus zijn nog niet echt achter de betekenis van de naam. Het bier en de muziek waren er in ieder geval prima en hebben ons daar prima vermaakt.

Dat is eigenlijk het enige wat ik de afgelopen dagen nog gedaan heb. Mín vliegtuigje is klaar om te vliegen, maar ook daarbij gooit de wind roet in het eten. Verder moet je voor je solo nog een soort theorie examen inleveren waarvoor je allerlei dingen op moet zoeken over de regels en het vliegtuig. Heb dus redelijk veel in de boeken geneusd.

Heb veel zin in morgen en zal proberen zo snel mogelijk fotoís en of film te sturen J .

Tot horens maar weer.

Arjan


Terug