01-01-2004

Hoihoi,

Allemaal natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar! Ik ben sinds gisteren weer terug in Nederland, dus ik zal nog even verslag doen van de rest van mijn verblijf.

Zaterdagavond zijn Arjan en ik naar Lord of the Rings deel 3 geweest. Arjan had via internet kaartjes gereserveerd met zijn creditcard en die kwamen er bij de bioscoopjuffrouw vervolgens zo uitrollen. Ideaal systeem voor het geval je geen zin hebt Engels te praten. En als dat niet het geval is is het ook nog handig. Duidelijk. Hoe dan ook, de zaal was bijna leeg en de film was geweldig, maar ik moest moeite doen om niet in slaap te vallen. Maar dat kwam puur doordat ik moe was.

Omdat we de auto moesten delen met een ander stel en we toch nog wel wat dingetjes wilden doen en zien hebben we besloten voor 2 daagjes een auto te huren. Het was nog moeilijk om een bedrijf te vinden dat nog (op zondag, voor iemand onder de 25 jaar) een auto te huur had, maar uiteindelijk konden we via internet een auto reserveren. Dat werd een andere dan verwacht, nl. een Chrysler Pacifica (zie foto's). Een enorme bak en Arjan was natuurlijk helemaal in zijn nopjes. Hij ontdekte allemaal interessante knopjes om je rempedaal te verschuiven, om de mijlenteller kilometers te laten aangeven enzovoort. Hij zag er haast nog gelukkiger uit dan toen ik arriveerde ;-)

Zondag zijn we naar het modelvliegveld gegaan, waar Arjan met zijn vliegtuigje heeft gevlogen. Dat had wat last van de wind en verloor nog een wieltje, maar verder was het wel een succes. Daarna zijn we naar het strand van Ft Pierce geweest. Het was te koud om te zwemmen, maar wel leuk om even naar de klungelende surfers te kijken. Ook zijn we nog even wezen shoppen bij een groot winkelcentrum, waar we echte koffie hebben gedronken (lekkere koffie is daar best zeldzaam) en een mooie trui voor Arjan hebben gekocht.

Maandag zijn we naar het -volgens het reisgidsje- rijkste stadje van de USA geweest: Palm Beach. Dat zag er wat gezelliger (dus Europeser) uit; het was dan ook ooit door een mannetje ontworpen in Spaanse stijl. Ik keek naar de mooie gebouwen en Arjan keek naar mooie auto's en boten. Toen bleek dat we nergens konden parkeren (het was allemaal privé) waren we het ook alweer gauw zat. We zijn weer ergens naar het strand geweest, wezen winkelen en toen was de dag weer gauw om.

Dinsdagmiddag moest Arjan weer vliegen. Ik heb even een video-opname gemaakt van zijn voorbereidingen en deze over een eerdere opname gespoeld, want toen bleek achteraf dat ik iemand anders heb gefilmd. Best ernstig... Terwijl Arjan vloog heb ik wat gezwommen, want het was bijzonder warm. Daar kwam ik erachter dat er die nacht nog iemand met dezelfde vlucht naar Nederland zou gaan, dus konden we samen naar Miami rijden. Voor vertrek zijn Arjan en ik nog even gezellig en erg lekker uit eten geweest bij Applebee's en toen moest ik toch echt weg.

De vlucht verliep behoorlijk voorspoedig, ik was om 16.00 uur gistermiddag (31 december) weer op Schiphol (25 graden kouder) waar ik door onze broers werd opgehaald. Gisteren heb ik zonder moeite oudejaarsavond uitgezeten en ik heb gelukkig (tot nog toe) totaal geen last van een jetlag.

De verrassing is in ieder geval heel goed geslaagd. De week is erg snel voorbij gegaan en we hebben het hartstikke naar onze zin gehad!!!!!!

Groetjes Marlies


Terug